Z TWiiNS sa stanú filmové hviezdy!

Sestry Daniela a Veronika Nízlové, známe ako duo TWiiNS, si zahrajú v novom americkom filme Welcome 2 Hollywood režiséra a producenta Edwarda Bassa.

Sestry, ktoré reprezentovali Slovensko na uplynulom ročníku piesňovej súťaže Eurovision Song Contest 2011 so skladbou I'm Still Alive sa na nakrúcaní stretnú aj so známymi americkými hviezdami Snoop Doggom, Lindsay Lohan či Bronsonom Pinochtom.

„Budeme hrať dvojičky - speváčky z malej krajiny v srdci Európy, ktoré sa rozhodnú ísť skúsiť šťastie priamo do Hollywoodu,“ načrtla príbeh filmu Daniela. Začiatok nakrúcania nového filmu je naplánovaný na začiatok budúceho roka. Celkové náklady na realizáciu snímku dosiahnu 15 miliónov amerických dolárov. „Časť filmu sa bude natáčať v Prahe, ale väčšina v Los Angeles a bude sa distribuovať celosvetovo, čiže ho ľudia uvidia nielen v Amerike, ale aj u nás,“ povedala Daniela a dodala: „Veľmi sa na natáčanie tešíme, ale zároveň si uvedomujeme, že to nebude ľahké.“

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 
EurovisionSK - © Články na webe sú autorským dielom vo výhradnom vlastníctve EurovisionSK.com, ich kopírovanie bez súhlasu nie je povolené.